Meniu


→ Acasa
→ Despre
→ Articole
→ Informatii
→ Stiri
→ Portofoliu
→ Contact


Rezumate Stiri


Cine si-ar fi putut inchipui ca marile capete incoronate ale lumii se inrudesc cu unele vedete din lumea muzicii sau a filmului? Se pare ca politica si showbizul merg mana in mana. Este vorba despre cateva dintre cele mai mari staruri de la Hollywood care si-au descoperit legaturi de sange cu membrii Casei Regale si chiar cu presedintele Americii

Portofoliu

Cine si-ar fi putut inchipui ca marile capete incoronate ale lumii se inrudesc cu unele vedete din lumea muzicii sau a filmului? Se pare ca politica si showbizul merg mana in mana. Este vorba despre cateva dintre cele mai mari staruri de la Hollywood care si-au descoperit legaturi de sange cu membrii Casei Regale si chiar cu presedintele Americii. Regina Marii Britanii, spre exemplu, este ruda cu Johnny Depp. S-a dovedit ca Elisabeta a doua si seducatorul actor sunt veri de grad indepartat, descinzand amandoi din Edward al treilea, mort in anul 1377. Legatura de rudenie dintre cei doi a fost facuta publica de catre genealogul Nick Barratt in cadrul unei emisiuni a postului tv BBC.

O alta membra a Casei Regale a Marii Britanii se inrudeste cu regina muzicii pop. Este vorba de Camilla Parker Bowles si verisoara ei, Madonna. Cele doua sunt descendentele unuia dintre cele mai puternice si cunoscute cupluri conducatoare din Canada, Madeleine Ernard si sotul ei, Zacharie Cloutier. Conform acestor date, Camilla si Madonna se pot lauda cu sange de frantuzoaice. Descoperirea apartine Societatii de Geneologie din Boston. Cea mai noua membra a aceleiasi Case Regale, Kate Middleton, are si ea rude in showbiz-ul britanic. Ducesa de Cambridge se inrudeste cu fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie. Cei doi sunt verisori de gradul sase, stra-stra-stranepotii unui cuplu din sec XVIII, David Martineau si Sarah Meadows. In plus, Guy Ritchie se numara printre prietenii apropiati ai Printului William, el fiind invitat de onoare la nunta regala din 2011.

Brook Shields si Glenn Close au in comun mai mult decat celebritatea si actoria. Cele doua dive fac parte din aceeasi familie. Sunt verisoare de gradul al doilea. Sora bunicii lui Glenn Close, Mary Eloise Moore, este bunica lui Book Shields. Relatia de rudenie dintre cele doua vedete a dus de altfel si la o legatura sentimentala puternica. Brook a fost inspirata si sustinuta in cariera ei de actrita de catre Glenn Close.O legatura de sange neasteptata ii aduce laolalta pe Barack Obama si Brad Pitt. Cel mai puternic barbat al Americii si cel mai seducator actor din SUA ar avea rude comune in Kenya si Irlanda. Principalul "vinovat" este stra-stra-strabunicul celor doi, Edwin Hickman, originar din Virginia si care a murit in anul 1769. Presedintele SUA si Brad Pitt sunt deci veri indepartati.

Nici Angelina Jolie nu se lasa mai prejos. Are si ea rude la Casa Alba. Ma rog, avea. Surse din apropierea actritei au dezvaluit ca Angelina s-ar inrudi pe filiera franceza cu fosta Prima Doamna, Hilary Clinton. Cele doua ar fi verisoare de a noua generatie. O legatura de rudenie mai putin fericita o leaga pe Celine Dion de controversatul Justin Bieber. Cei doi sunt veri de a zecea generatie, tragandu-se dintr-un cuplu de francezi, Marie Boisdon si Jacques Vezina, decedati pe teritoriul Canadei in 1687. Celine Dion si-a construit celebritatea in jurul muzicii de suflet, in timp ce Justin Bieber pare depasit de statutul de vedeta. Celebritatea poate fi deci considerata si o trasatura de familie.