Meniu


→ Acasa
→ Despre
→ Articole
→ Informatii
→ Stiri
→ Portofoliu
→ Contact


Rezumate Stiri


Nu degeaba se spune ca viata bate filmul. Este cat se poate de adevarat, cel putin la Hollywood. Unele rivalitati si antipatii intre vedete depasesc pana si imaginatia fanilor.Justin Timberlake si Kanye West nu vor sa mai auda unul de celalalt.

Vedetele se detesta reciproc


Nu degeaba se spune ca viata bate filmul. Este cat se poate de adevarat, cel putin la Hollywood. Unele rivalitati si antipatii intre vedete depasesc pana si imaginatia fanilor.Justin Timberlake si Kanye West nu vor sa mai auda unul de celalalt. Cel putin asa spune gura lumii. Startul scandalului l-a dat Kanye West in cadrul unuia dintre concertele sale. El a dezvaluit publicului ca melodia inregistrata de Jay-Z impreuna cu Justin Timberlake (Holy Grail) este o... porcarie! In replica, Justin Timberlake a aparut la emisiunea Saturday Night Live unde a schimbat versurile piesei de dragul lui Kanye West. Noul vers spunea ca hitul lui Justin este atat de tare incat Kanye se comporta dramatic. Ulterior, Justin Timberlake s-a prefacut insa nevinovat. Intrebat fiind despre conflictul cu rapper-ul, el a spus ca nu exista niciun conflict, ca intre ei doi totul este in regula. Da, sigur!

Shia LaBeouf si Alec Baldwin au devenit dusmani din pricina neconcordantelor de ordin creativ. Shia LaBoeuf urma sa isi faca debutul pe Broadway la inceputul lui 2014, in cadrul spectacolului Orphans, alaturi de Alec Baldwin. Insa cei doi nu s-au inteles deloc la repetitii. Shia LaBeouf a fost prin urmare concediat, insa, in mod neasteptat si-a facut aparitia la premierea piesei, avand chiar cuvinte de lauda pentru prestatia lui Alec Baldwin. Totusi, el s-a plans anterior ca marele actor este principalul vinovat pentru scoaterea lui din distributia piesei.

Tom Cruise si Brad Pitt nu se au la inima unul pe altul. Neintelegerile dintre ei sunt mai vechi, inca de pe vremea filmarilor la celebrul film "Interviu cu un vampir". Brad Pitt a marturisit ca il antipatizeaza pe Tom Cruise din strafundul sufletului, ca intre ei doi sunt diferente de opinie ireconciliabile. A folosit chiar expresii dure, recunoscand ca partenerul de film il scotea din sarite, ca se baga in conversatii care nu il priveau si ca daduse tonul unei competitii surde care ar fi daunat atmosferei de la filmari. Ulterior, rivalitatea s-a reactivat, cand Angelina Jolie a fost distribuita in rolul principal al peliculei Salt. Initial, personajul principal ar fi trebuit sa fie barbat, iar Tom Cruise isi pusese mari sperante sa primeasca rolul. Dezamagirea a dus la o explozie de nervi in fata producatorilor. In replica, Brad Pitt l-a numit "Domnul Ciudatel".

Justin Bieber si Patrick Carney au avut de curand un schimb dur de replici la distanta. Intrebat daca Justin Bieber ar merita un premiu Grammy, Patrick Carney (tobosarul formatiei Black Keys) a raspuns negativ, sustinand ca premiile Grammy se acorda pentru merite muzicale, pe cand Justin Bieber se pricepe sa castige bani, nu sa faca muzica. Suparat, tanarul a apelat la retelele de socializare unde a insinuat ca Patrick Carney merita palmuit pentru asemenea declaratii. Se baza probabil pe fanii sai inraiti, capabili sa ameninte cu moartea orice persoana ar indrazni sa se ia de idolul lor. Lui Patrick Carney nu i-a fost insa teama. A continuat sa faca haz de celebritatea tinerei vedete.Se dovedeste deci ca vedetele sunt si ei oameni, cu sentimente si resentimente, iar neintelegerile dintre ei nu merita chiar atat de mult atentie.